RonjasMatte

På min blogg skriver jag om mina äventyr i Thailand,
men även om hundar, bakning, matlagning, resor och en massa annat!
Mycket nöje!

 • Categories
  Categories Displays a list of categories from this blog.
 • Tags
  Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Archives
  Archives Contains a list of blog posts that were created previously.
 • Login
  Login Login form

Åh, vad jag hunnit med mycket idag!

by
 • Font size: Larger Smaller
 • Subscribe to this entry
 • Print

Det är mycket man hinner med nu när man är ensam hemma!
Inte för att jag inte är aktiv när mannen är här, men det är väldigt ensamt och tomt och det känns som om jag nu hela tiden gör saker för att jag bara MÅSTE ha något att göra så dagarna går och jag slipper sitta och längta tills han kommer hem igen!

Men å andra sidan har det varit rätt trist väder idag, så det har inte alls inbjudit till att vara ute, så då kunde jag lika bra fixa massa saker här hemma. Det började med att jag var och handlade innan frukost :-)

Sen har det blivit både bakning, fix av hemsidor, lite jobb, handla igen det jag glömde, storkok - lagade dubbel portion köttfärsås och lite köttbullar! Så nu är jag både trött och nöjd :-)
Fast hade varit gott nu med ett glas vin eller två, men kör ju lite diet nu sen Jenny åkte hem pga att det blev EN MASSA alkohol och kakor då! Och sen ska jag ju till Kambodja nästa vecka i 6 dagar och då blir det nog rätt mycket festande, såååå.....
Fast kanske går jag ner och köper lite vin ändå :-)

 

Dagen började med en helt hemmagjord müsli Davos, gjord på hemmagjord kefir och hemmagjord granola som jag serverade med färska frukter. Alltså kan det bli bättre???

 

b2ap3_thumbnail_fruktsallad.jpg

Till lunch hade jag gjort en härlig fruktsallad med vaniljpulver och vallmofrön som jag serverade med en liten klick yoghurt!

b2ap3_thumbnail_saffranskaka.jpg

Sen blev det som sagt bakning. Det är hash imorgon söndag och jag och grannarna är harar och då ville jag ha något gott med, så jag bakade Leilas Saffranskaka (2 st). Så det luktade ljuvligt av jul och sockerkaka i lägenheten. Men de som ska äta kakan är mestadels folk från andra länder än Sverige och de vet inte att vi förknippar saffran med jul. Ville bara göra en lite spännande kaka :-)
(Mamma, behöver kanske mer saffran närmare jul!!!!)

b2ap3_thumbnail_kttss.jpg

Till kvällsmat hade jag lagat dubbel portion köttfärssås och den serverade jag med shirataki-nudlar. Shirataki-nudlarna innehåller inga kalorier och som jag sa innan, så håller jag rätt hård diet just nu. Äter nyttigheter så långt jag kan! Och köttfärssåsen gjorde jag helt enligt FitnessFightens kost-program!

Lagade även ett gäng köttbullar och allt detta för att jag ska slippa laga mat nu fram tills jag åker till Kambodja! Ja, och så hade jag rätt mycket köttfärs!

Avslutar dagen lite här vid datorn, så får jag se om jag kanske går ut en sväng nu lite senare på kvällen, då vädret blivit bättre!

Vi hörs igen!

 

 

Last modified on
in Allmänt Hits: 2787 0 Comments

Comments

 • No comments made yet. Be the first to submit a comment

Leave your comment

Guest
Guest Sunday, 16 June 2019