RonjasMatte

På min blogg skriver jag om mina äventyr i Thailand,
men även om hundar, bakning, matlagning, resor och en massa annat!
Mycket nöje!

 • Categories
  Categories Displays a list of categories from this blog.
 • Tags
  Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Archives
  Archives Contains a list of blog posts that were created previously.
 • Login
  Login Login form

Dagens shopping!

by
 • Font size: Larger Smaller
 • Subscribe to this entry
 • Print

Planerna var en härlig stranddag - Verkligheten blev shoppingdag :-) Och det var t.o.m mannen som föreslog det! Anledningen var att det varit ganska disigt väder idag, soligt och varmt, men disigt. Och då tyckte vi att vi väntar med stranden till en annan dag så åker vi in till "dagmarknaden" i Pattaya idag eftersom de har öppet idag! Sagt och gjort!

Till slut måste jag själv slita mig därifrån för det blir alldeles för mycket pengar som flyger sin kos där :-)

Dagens fynd!

b2ap3_thumbnail_shorts.jpg

Snygga shorts!
Detta paret fick jag egentligen inte prova av hon som sålde, eftersom det var small och inte skulle passa mig. Dessa fanns endast i S. Hon gav mig ett par andra, vita med annat mönster, i storlek large istället. Provade dom och dom var ju enorma! Då fick jag prova storlek M istället. Okej, de satt ganska bra, men tyckte ändå att de var lite stora, så jag bad till slut om att prova dessa i S. Och visst kunde jag få på dom!!! Kan tillägga att de är lite stretch i midjan och dragkedja baktill! Så snopen hon blev. Jadå, jag kan ha small även i Thailand :-) 
Pris 35 kr!

b2ap3_thumbnail_socks.jpg

Nya strumpor när jag har träningsskor på mig. Bara så jag inte blandar ihop med mannens strumpor :-) Gulliga! Pris för 4 par 20 kr!

b2ap3_thumbnail_red.jpg

Otroligt söt top. Pris 20 kr!

b2ap3_thumbnail_converse3.jpg

Därefter gick vi till ett av de fina varuhusen i närheten där jag skulle fixa naglarna. Men min nagel-shop hade stängt idag :-( Mannen skulle köpa nya joggingskor och i en sportbutik (med bara skor) hade de rabatt så jag kollade in Converse-skor! Blev helt paff vad de kostade!!! 225 kr för detta paret som jag bara måste ha ;-)

Och ja, de är helt äkta. Hela denna butiken har enbart äkta märken på alla sina sportskor! Det finns sådana i Thailand med. Eller faktiskt, det görs så mycket razzior nu för tiden så det är faktiskt svårt att hitta kopiorna!

b2ap3_thumbnail_converse1.jpg

b2ap3_thumbnail_converse2.jpg

Mycket nöjd med dagen! Men inne i sportbutiken var det även ett par andra Converse jag ville ha - typ sandal-converse! Får se om jag köper dom en annan dag!

 

Last modified on
Tagged in: Allmänt Shopping
in Shopping Hits: 1664 0 Comments

Comments

 • No comments made yet. Be the first to submit a comment

Leave your comment

Guest
Guest Friday, 24 May 2019