...det kanske man tror att jag har som lever ett ljuvligt liv här i solen med poolen som närmsta granne. Och jodå, dagarna är ju inte alls lika viktiga som i Sverige när man måste gå upp och måste iväg till ett jobb och måste ha alla måsten. Men, det finns ändå andra dagar i veckan jag måste hålla reda på :-)

 

Lördagen började med att jag var väldigt flitig. 
Och tidigt!

Vaknade väldigt tidigt, med mycket ont i halsen :-( (det var det jäklar ovädret där vi var tvungna att köra moppe i 30 cm vatten i ca 1 mil!!!). Steg upp och lagade en kopp te och låg sen på spikmatta. Sen bestämde jag mig för att gå upp och gå ner till marknaden för att få köpt min kål för att kunna laga kålpudding idag. Så klockan 7 var jag iväg till marknaden och handlade lite grönsaker.

Väl hemma började jag att baka scone (nåja, vars en scone, var det), strimlade kål och förvällde i vatten så allt skulle vara förberett till kvällen. 

Resten av dagen bestod av pool, pool, pool :-)

Frukost med nybakade havrescones och jordgubbssmoothie med kanel och chia.

b2ap3_thumbnail_scones01.jpg

Såhär mumsiga såg dom ut när jag tagit ut dom från ugnen, 2 fina scones!

b2ap3_thumbnail_scones02.jpg

Och så här gott blev det till frukost. Vänster scones med hemmagjord lime-curd och högerscones med mjukost!

 

 

Lunchen åt vi idag hos den schweiziska "slaktaren", eller ja, det är en schweizare som har en typ av köttaffär och korvtillverkning och 2 dagar i veckan kan man även äta lunch där och då tysk/schweiziska kött/korv-specialiteter. Vi äter där ibland men det är väldigt sällan. Nu var det jättelängesen så vi åkte dit och åt leberkäse med en grönsallad. Hade dock ingen kamera med mig dit, så bild får ni ingen. Men jag har visat det flera gånger tidigare i min gamla blogg som jag tyvärr inte kommer åt bilderna från :-( Leberkäse är ju dock inte heller något vegetariskt, så idag är inte heller någon vege-dag :-(

 

Middag idag blev, som ni säkert redan gissat, kålpudding kyckling a la Fitnessfighten!!!

b2ap3_thumbnail_kalpudding01.jpg

Hade blandat vitkål och rödkål! Gott och färgrikt!

b2ap3_thumbnail_kalpudding02.jpg

Sen höll den väl inte ihop sådär fint som den bör, men vad gör det? Jättegott!

 

Mysstunden framför TV:n tillbringades med te (ont ont ont i halsen och massa nysningar under dagen) och en annan av mina goda chocolate chip chickpea cookies. Det får man!