RonjasMatte

På min blogg skriver jag om mina äventyr i Thailand,
men även om hundar, bakning, matlagning, resor och en massa annat!
Mycket nöje!

 • Categories
  Categories Displays a list of categories from this blog.
 • Tags
  Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Archives
  Archives Contains a list of blog posts that were created previously.
 • Login
  Login Login form

Ny-shoppat!

by
 • Font size: Larger Smaller
 • Subscribe to this entry
 • Print

I fredags ville mannen åka in till Pattaya, till dagmarknaden på Soi Buakow för att handla några nya linnen. Han hittade ingenting men jag hittade :-)

Jag tänkte leta efter ett par nya short, jeansshorts, då det är stora hål i ett par jag använder mycket. Jag hittade inga jeansshorts som föll mig i smaken, dock dessa med lite högre midja och gulligt mönster. Pris ca 40 kr!

b2ap3_thumbnail_shorts1.jpg

b2ap3_thumbnail_shorts2.jpg

Och samma sak blev jag informerad om denna gången; "nä, storlek S passar inte falanger (västerlänningar), du får ta stl M. Men jag såg ju att S skulle passa, det är oerhört mycket stretch i dom!!! Och visst, de är nästan för stora!!!!

 

Sen ville mannen åka iväg och titta på nya golfskor. Det är på en outlet och jag ville hänga på och kolla in BH:ar i en av affärerna som säljer Triumph-bh. Jag saknar nämligen en vit bh. Eller jag har vita, men efter att jag köpt flera Triumph, så inser jag att mina gamla inte alls sitter bra, så jag vill ha en ny vit Triumph-bh.

b2ap3_thumbnail_shorts3.jpg

Till min stora glädje hittade jag denna supergulliga, med avtagbara axelband, nersatt på rea, för endast ca 100 kr!!!! Och den satt perfekt!

Trots att det vara samma visa i denna affären; nä, den storleken passar inte falanger (västerlänningar) du måste ha större!!! Men hallå! Såg hon inte mina små thai-bröst??? Och visst satt den perfekt med en gång. De andra jag köpt är ju samma storlek!!!

Kassa försäljare :-(

 

Sen måste jag bara visa/skriva om vinet vi ibland köper här. Mont Clair! Har ju skrivit om det tidigare. Det är det godaste röd-vinet vi får tag på här och förr köpte vi oftast den i 5 liters box. Sen gick vi ner till 2 liters flaska eftersom vi tyckte vi drack för mycket. Men nu för tiden dricker jag ännu mindre, så nu köpte vi en vanlig 70 cl flaska. Detta är alltså det godaste vinet vi får tag på här i Thailand OCH det billigaste. Och på 70 cl flaska kostar detta vin ca 75 SEK! Och för det priset finns det många många viner på Systembolaget som är mycket mycket godare än detta :-(

b2ap3_thumbnail_montclair.jpg

Nackdel Thailand :-(

Men igår kände jag att jag verkligen behövde lite vin. Har sovit uruselt 2 nätter i rad, har varit urförkyld i över 2 månader och kände mig allmänt nere och behövde piggas upp lite. Så det fick bli en flaska rött till maten!

Boxen på 5 liter kostar ca 230 kr, så den är ju mer prisvärd. Det är bara det att jag dricker typ 2-3 glas, sen är boxen slut!!!! Och den läcker absolut inte!!!! Så, nej, inga boxar till 2 personer!

 

 

Last modified on
in Shopping Hits: 1829 0 Comments

Comments

 • No comments made yet. Be the first to submit a comment

Leave your comment

Guest
Guest Friday, 24 May 2019