RonjasMatte

På min blogg skriver jag om mina äventyr i Thailand,
men även om hundar, bakning, matlagning, resor och en massa annat!
Mycket nöje!

 • Categories
  Categories Displays a list of categories from this blog.
 • Tags
  Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Archives
  Archives Contains a list of blog posts that were created previously.
 • Login
  Login Login form

Pattaya Hash House Harriers!

by
 • Font size: Larger Smaller
 • Subscribe to this entry
 • Print

Som de flesta nu vet är jag ju med i något som heter Pattaya Hash House Harriers (och även Pattaya Jungle Hash House Harriers). Och "hash" här har inget med drogen "hasch" att göra. Hash House Harriers finns i hela världen och är en förening som är ute i naturen och springer och sedan har en trevlig sammankomst efteråt. Just här har vi fri dricka. Pattaya Hash House Harriers slogan är "The drinking club with a running problem" :-) och vi är ute 1 gång i veckan på måndagar. Jungle-hashen är ute varannan söndag. Sen finns det några till här som jag inte deltagit i ännu. Allt är väldigt lättsamt, roligt och trevligt men kan verkar väldigt tramsigt de första gångerna man är med. Men men....!

I alla fall, för några veckor sedan frågade de mig om jag ville fixa maten på hashen (måndagar då)! Och efter lite funderande tänkte jag att jag kunde ju testa. Nu går jag i skolan på måndagar så kände att det kanske blev lite väl stressigt och mycket. Men 3 gånger har jag nu gjort baguetter som jag säljer på hashen. Tidigare var det en belgare som gjorde maten, men han orkade inte mer och la av, därför fick jag uppdraget nu. Men det är ganska kul och än så länge verkar alla uppskatta mina baguetter!

b2ap3_thumbnail_sexysubs.jpg

Här är mitt lilla bord där jag säljer mina subs. Mina kunder, mysiga tysken "Cheaper than Meme" och "Shit my pants". Bägge uppskattade baguetterna mycket :-)

b2ap3_thumbnail_tzatzikisub.jpg

Denna vecka hade jag gjort baguetter fyllda med grillad kyckling, grönsaker och tzatziki!

b2ap3_thumbnail_rodbetssubs.jpg

Förra veckan gjorde jag köttbullar med rödbetssallad! Rödbetssallad är ju inget som äts i alla länder, så det var uppskattat och folk frågade vad det var!

b2ap3_thumbnail_sexy_subs.jpg

Min lilla "logga" :-)

On-On!

Mer om hash här på svenska!

Hash i Blentarp Skåne, utanför Malmö!

 

 

Last modified on
Tagged in: Allmänt Hash Matlagning

Comments

 • No comments made yet. Be the first to submit a comment

Leave your comment

Guest
Guest Friday, 24 May 2019